0

loading

Kontaktirajte nas:

Svoje korisnike ostavite u sigurnim, profesionalnim rukama i gledajte kako zadovoljstvo i odanost rastu.

Precizno definiranje korisničkih želja i potreba kao i individualizirani pristup svakom projektu osigurava zadovoljstvo i odanost vaših korisnika, a time i najbolje poslovne rezultate.

01 - Naše usluge

Usluge kontakt centra

Iskustvo i obuka našim agentima daje sposobnost efikasnog i brzog rješavanja svake situacije.

 • Video komunikacija s korisnicima

 • Proces autentifikacije identiteta prema TÜV pravilima

 • Identifikacija korisnika temeljem osobnih dokumenata

 • Prepoznavanje pokušaja prijevare, falsifikacije i manipulacije

Garancija kvalitete

Naš tim motiviran je i obučen za uspostavu kvalitetne komunikacije i pronalaženje najboljih rješenja za vaše korisnike.

 • Kontinuirano usavršavanje

  Neprestan napredak, učenje i prilagođavanje klijentu, korisnicima i tržištu ključan je element postizanja iznimnih rezultata.

 • Opsežno istraživanje i priprema

  Svaki klijent kao i svaka korisnička grupa imaju karakteristične ideje, vizije i želje. Naši agenti veliku pažnju posvećuju učenju i istraživanju korisničkih potreba i očekivanja kako bi osigurali odgovarajuću metodu pristupa i isporučili najkvalitetniju uslugu u svakom trenutku.

Prodaja

Poznavanje korisničkih potreba i očekivanja, analiza podataka i sjajno iskustvom ključni su elementi za postizanje najboljih poslovnih rezultata. 

 • Prodajni predstavnik

  Analiziranje podataka, iskustvo i poznavanje potreba klijenta i korisnika neophodni su za odabir najbolje tehnike za predstavljanje i prodaju proizvoda korisnicima.

Korisnička podrška

Kvalitetna komunikacija ključ je transformacije vašeg odnosa s korisnicima. Prepustite komunikaciju i brigu o svojim korisnicima nama i podignite svoje poslovanje na novu rzainu. 

 • Odnos s korisnicima

  Naši agenti obučeni su i spremni na sve izazove rada s korisnicima, a pokrivaju njemačko, francusko, talijansko, španjolsko, englesko i hrvatsko govorno područje. Odlični poslovni rezultati i unaprijeđeni odnosi rezultat su besprijekornog poznavanja jezika, komunikacijskih vještina i potreba vaših korisnika.

 • Briga o korisnicima

  Pristup kreiramo prema specifičnim potrebama vašeg poduzeća i korisnika. Brinemo o vašim korisnicima čak i van vašeg radnog vremena.

Kako vam možemo pomoći? Fokusirajte se na svoje temeljne poslovne ciljeve, a unaprijeđenje odnosa s korisnicima i partnerima prepustite Media One ekspertima.

Kontaktirajte nas