0

loading

Kontaktirajte nas:

Specijalist za video identifikaciju (student)

01 - Što ćeš raditi?

Što očekujemo od tebe

Svakodnevno ćeš komunicirati s klijentima na nekom od gore navedenih jezika, a bit ćeš zadužen/a za pružanje podrške, video identifikaciju i provjeru osobnih informacija korisnika banaka, carsharing kompanija, kompanija za trgovanje kripto-valutama i ostalih. 

Tko smo mi? Media One d.o.o. pomaže drugim poduzećima u poboljšanju njihove korisničke podrške, obavlja inbound i outbound pozive te preuzima poslove registracije i videoidentifikacije. Naš cilj je klijentima pružiti najbolje rješenje korisničke podrške za njihovo poduzeće i zajedničkim djelovanjem povećati kvalitetu poslovanja i lojalnost korisnika. Ako si zainteresiran/a svoj životopis nam možeš poslati na hello@mediaone.hr ili nas nazovi na broj 0955364476.

 • Atraktivnu satnicu + bonuse

  Nagrađujemo trud i predanost!

 • Ugodno radno okruženje

  Ured pun mladih, zabavnih, stručnih ljudi.

 • Mogućnost napredovanja

  Ciljaj visoko, a mi ćemo ti pomoći da dosegneš poziciju koju želiš.

 • Pet friendly office

  Pas, mačka, hrčak, činčila - i ti! Svi u Media One!

02 - Očekivanja

Što još tražimo od tebe?

Iskustvo? Nije nužno, u zamjenu ćemo uzeti motivaciju i ambiciju!

Njemački, Francuski, Španjolski ili Talijanski jezik? Poznavanje jezika na razini B2 (minimalno) – certifikat nije nužan Komunikacijske vještine i strpljenje? Što više - to bolje!  Raspoloživost? Minimalno 20 sati tjedno dok je raspored sati fleksibilan Pronalaziš se u opisu? Drago nam je!

Prijavi se

Bit ćeš obaviješten/a čim obradimo tvoju prijavu